BURSA / OSMANGAZİ - Hüseyin Karabacak Ortaokulu

100.yılımızda Kodlayan nesil

Coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimizin 100.yılında 5-A Sınıfı öğrencilerimiz, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Sinan KILIÇ rehberliğinde "Kodlambaç" etkinliğini kullanarak kodlama etkinliği düzenledi.

Eyl

25 Eylül itibariyle sınıflarımızın ders programları aşağıdaki gibidir.

Eyl

Hüseyin Karabacak Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı boyunca ders giriş çıkış saatleri aşağıdaki gibidir.

Haz

Okulumuz 5-A sınıfının yıl sonu pikniğinden kareler.. Emeği geçen sınıf öğretmenimiz Duygu Yılmaz  ve değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 5-B sınıfının, Kevser Gülgen öğretmenimiz rehberliğinde Ulu Camii ve Tophane gezisinden kareler..

Haz

Okulumuz özel eğitim sınıfları piknik için bir araya geldi. Özel eğitim ailesi olarak servis görevlisinden, şöförüne, öğretmenlere ve emekleri geçen değerli velilerimize teşekkür ederiz.

"Her çocuk özeldir." ,"Her zaman değerlidir." ilkesi ile çalışan tüm emektar ögretmen ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Yıl Sonu resim sergimiz. Hüseyin Karabacak Ortaokulu Görsel Sanatlar dersimizin bir yıllık emeği ve 8.sınıflarımızın Yaşadığım Şehir BURSA temalı akrilik tablo çalışmalarının yer aldığı sergimize tüm veli ve sanatsever dostlarımızı bekliyoruz.

Haz

Öğrencilerimizde trafik bilincinin oluşması için Trafik ve İlkyardım Kulübü, Rukiye Gülsar ve Sümeyra Başol öğretmenlerimiz rehberliğinde ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI GEZİSİ düzenledi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlandı.

Ock

Görsel Sanatlar Klübü ve Teknoloji Tasarım dersimiziin kapsamında BEBKA BURSA İNOVASYON MERKEZİ' ne gezi düzenledik. ROBOTİK KODLAMA VE İNOVATİF FİKİR GELİŞTİRME ATÖLYELERİNDE  gün boyu muhteşem bir deneyim yaşayan öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.